Några av marknadens snabbaste, lättaste
och bensinsnålaste utombordare

Upptäck Tohatsu

Om Tohatsu


Tohatsu grundades 1922 och är en av världens ledande tillverkare av båtmotorer

Tohatsus första utombordsmotorer byggdes ursprungligen för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga maskiner som klarar extremt väder och tuffa arbetsförhållanden.

Motorerna fick snabbt ett rykte som extremt kraftfulla och pålitliga och än idag har Tohatsu en stark position på marknaden.

Tohatsu levererar moderna, tysta fyrtaktsmotorer med det senaste inom teknik och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, till en rimlig kostnad både när det gäller drift och inköp.

Våra auktoriserade Tohatsu-återförsäljare hittar du från norr till söder. De hjälper dig med hela processen, oavsett om du är redo att uppgradera till det senaste och bästa inom teknik för din båt eller om du planerar att köpa din första båtmotor.

Från litet och smäckert
till stort och kraftfullt

Våra över 60 modeller sträcker sig från 2,5 hk till 250 hk. Den avancerade och helautomatiska produktionslinjen innebär att Tohatsu levererar kompromisslös kvalitet .

Simpliq™ Technology

– utformad för att ge dig de bästa upplevelserna i vattnet

Vårt mål är att ge dig den bästa upplevelsen genom att leverera utombordsmotorer som är intuitiva, enkla att använda och hållbara. Simpliq ™ Technology är symbolen för Tohatsus teknologiska filosofi och är resultatet av en ständig teknisk utveckling.

MAS – Maximum Acceleration System

Systemet förbättrar accelerationen och ger extra kraft och vridmoment vid låga varvtal. En snabb, enkel rörelse av gasreglaget aktiverar systemet, vilket snabbt accelererar tändningskurvan. Motorn får bättre respons och det är lättare att få båten att plana.

VVT & LC-system

För bättre kraft, vridmoment och prestanda. Systemet tillhandahåller varierande ventiltider, vilket bidrar till optimal acceleration och effekt vid alla hastigheter. Du får obegränsat svar och överlägsen bränsleekonomi som bara en fyrtaktsmotor kan erbjuda.

Lean Burn Feedback Control-system

Automatisk justering av luft / bränsleblandningen för maximal effekt vid alla hastigheter – och du förbrukar betydligt mindre bränsle vid kryssningsfart.

Fuel Efficient Cruise System

Systemet ökar bränsleeffektiviteten genom att låta förbränning ske i en tunnare bensin / luftblandning. Detta minskar förbrukningen och ger en överlägsen bränsleekonomi. I kryssningsfart ger Tohatsu-motoren upp till 30 procent lägre bränsleförbrukning jämfört med andra motorer i samma klass.

Hitta din Tohatsu