Njut av sommaren med en
toppmodern fyrtaktsmotor från Tohatsu


Är du orolig över att din båtmotor kommer orsaka problem under årets båtsäsong? Har du en underhållsintensiv utombordare med hög bränsleförbrukning? Då bör du säkerställa båtglädjen innan säsongen börjar. Det är lättare och billigare än du tror att byta till en pålitlig, tyst och mer miljövänlig fyrtaktsmotor som alla i familjen enkelt kan hantera.

Se urvalet och de bra priserna på motorer från Tohatsu.

Tohatsu har under lång tid varit en innovativ tillverkare av utombordsmotorer

De över 60 motorerna från 2,5 till 250 hk är byggda med Simpliq ™ teknologi. En innovativ teknik som gör motorerna extremt kraftfulla, pålitliga, bränsleeffektiva och tysta. Tohatsu levererar kompromisslös kvalitet – oavsett storlek på motor.

Läs mer om Simpliq™ Technology

Lättviktare med hög prestanda

2,5 hk, 3,5 hk, 4 hk, 5 hk och 6 hk

Tohatsu har ett brett urval av mindre, lätta, effektiva och praktiska motorer. Låg ljudnivå, rimlig bränsleförbrukning och bekväm, tyst gång gör att du och dina passagerare kan koncentrera er på att njuta av båtturen.

Ett smart val

8 hk, 9,8 hk och 9,9 hk

Startsäkra, kompakta och hållbara allround-motorer. De är väldigt lätta, enkla att hantera och utrustade med beprövad teknologi som ger dig all den kraft du behöver.

Tohatsu erbjuder stort värde för pengarna

Tohatsu är det första valet för många livräddningstjänster, tävlingsklubbar och hyrcentrum runt om i världen. Den gemensamma nämnaren här är önskan efter en högpresterande motor, användarvänlighet, rimliga driftskostnader och stor tillförlitlighet. Motorerna har en behaglig gång, är pålitliga och tysta.

Stor tillförlitlighet med fyrtaktsmotorer

20, 25 hk och 30 hk

Tohatsu är en pionjär inom fyrtaktsmotorer, när det gäller ljudnivå, effekt och bränsleekonomi. Motorerna 20, 25 och 30 hk är inget undantag – miljövänliga, bekväma och pålitliga fyrtaktsmotor som ger valuta för pengarna och håller väl i värde. Nu finns du dem också i vitt.

Få hjälp av proffs

Prata med en av våra auktoriserade återförsäljare innan du bestämmer vilken båtmotor som passar dina behov. De hjälper dig att göra ett val som garanterar fina båtupplevelser, år efter år.

Hitta din Tohatsu