Njut av sommaren med en
topp modernt fyrtakt från Tohatsu


Är du rädd att båtmotorn kommer att orsaka problem under årets båtsäsong? Har du en underhållsintensiv påombordare med hög bränsleförbrukning? Då bör du säkerställa båtglädje innan säsongen börjar! Det är lättare och billigare än du tror att byta till en pålitlig, tyst och mer miljövänlig fyrtakts som både ungdomen och de vuxna i familjen enkelt kan hantera.

Se urvalet och de bra priserna på småmotorer från Tohatsu.

Tohatsu har i flera år varit en föredragen tillverkare av utombordsmotorer

De över 60 motorerna från 2,5 till 250 hk är byggda med Simpliq ™ -teknologi – en innovativ teknik som gör motorerna extremt kraftfulla, pålitliga, bränsleeffektiva och tyst. Tohatsu levererar kompromisslös kvalitet – oavsett storlek.

Läs mer om Simpliq™ Technology

Ljusvikter med hög prestanda

2,5 hk, 3,5 hk, 4 hk, 5 hk och 6 hk

Tohatsu har ett brett urval av mindre, effektiva och praktiska lätta motorer i förhållande till dess goda prestanda. Låga ljudnivåer, förnuftig bränsleförbrukning och bekväm, tyst promenad gör att du och dina passagerare kan koncentrera dig på att njuta av turen på vattnet.

Tohatsu har vidareutvecklat tekniken bakom de största motorerna för att göra de minsta motorerna ännu bättre. Avgas genom propeller, flerpunktsljuddämpare för låg vibration och ultralåga utsläpp är bland de funktioner du vanligtvis inte hittar på motorer i denna klass.

Smarta val för kabinbåten

8 hk, 9,8 hk och 9,9 hk

Dessa motorer är mycket start-säkra, kompakta och hållbara allround-motorer. De är väldigt lätta, enkla att hantera och utrustade med beprövad teknologi som ger dig all den kraft du behöver – oavsett om du är ute och åker eller måste agera snabbt när vädret vänder.

Motorerna är mycket mångsidiga och passar särskilt väl för hytt- och fritidsbåtar som behöver uppgraderas, eller för nya båtar som Terhi 400, Pioner 10 Classic eller båtar från kvalitetsmärken som Highfield, River och Summer Fun. Se priser och läs mer här.

De motorer du säkert kan lämna till din tonåring

Det finns ingen lägre åldersgräns för att köra en båt, men barn under 16 år kan inte köra båtar med en motor större än 10 hästkrafter.

Tohatsu är det första valet för många livräddningstjänster, tävlingsklubbar och hyrcentrum runt om i världen. Den gemensamma nämnaren här är önskan efter en högpresterande motor, användarvänlighet, rimliga driftskostnader och tillförlitlighet. Tohatsu erbjuder stort värde för pengarna! Motorerna har en smidig körning, är pålitliga och tyst. Det här är de motorer du vill ta med dig på din fisketur.

Tillförlitlighet med fyrtakts

20, 25 hk och 30 hk

Tohatsu är en pionjär inom ljudnivå, effekt och bränsleekonomi i fyrtaktsmotorer. Motorerna 20, 25 och 30 hk är inget undantag. De ger nytt liv för båtliv – oavsett om du vill ha en större motor eller är redo att uppgradera till modern båtliv med en miljövänlig, bekväm och pålitlig fyrtakts. En Tohatsu-motor ger dig valuta för pengarna och håller dig väl i värde. Nu får du dem också i vitt.

Få hjälp av professionella proffs

Prata med en av våra 70 återförsäljare innan du bestämmer vilken båtmotor som passar dina behov. Vi hjälper dig att göra ett val som garanterar dig stora båtupplevelser år efter år efter år.

  • Vi hämtar din båt vid kajen och returnerar den till överenskommen tid.
  • Vi installerar ny motor och nödvändig utrustning.
  • Vi kontrollerar gas / växelkablar och styrning.
  • Vi kontrollerar det elektriska systemet, inklusive batteri och lyktor.
  • Vi kontrollerar skrovpenetreringar.
  • Vi testkörning och ser till att allt fungerar korrekt.

Hitta din tohatsu-båtmotor