Click & Collect eller skaffa motorn
förmonterad på båten


Köper du en ny båtmotor? Tohatsu producerar några av världens minsta och bästa fyrtakter – perfekt för joller och små båtar. Tohatsu har ett brett urval av mindre, effektiva och praktiska lätta motorer i förhållande till dess goda prestanda. Låga ljudnivåer, förnuftig bränsleförbrukning och bekväm, tyst promenad gör att du och dina passagerare kan njuta av turen på vattnet.

Se urvalet och de bra priserna på småmotorer från Tohatsu.

Enkel att beställa motor som passar dina behov

På alla Tohatsus-båtmotorer kan du använda Klicka och ladda ner. Detta innebär att du kan välja och beställa den motor du vill köpa online. Och om du är osäker på motorvalet kan du beskriva vilken typ av båt du har och hur du vill använda båten (fiske, vattenskidor etc.). Återförsäljaren kommer att kontakta dig för att bekräfta ditt val och att det passar både båten och den användning du vill innan beställningen genomförs.

Du kan välja om du vill hämta båtmamma från din valda återförsäljare eller om du vill att motorn ska levereras till kabinen, monterad på båten och sätta på vattnet redo att användas.

En Tohatsu-återförsäljare gör allt för att göra det enkelt för dig att byta motor och få ännu mer ut av glädjen med båtliv.

Få hjälp av professionella proffs

Tohatsu har 70 auktoriserade återförsäljare över hela landet. De hjälper dig om du vill uppgradera till en ny motor eller planerar att köpa din första båtmotor. På så sätt får du hjälp att fatta ett val som säkerställer stora båtupplevelser år efter år.

  • Vi hämtar din båt vid kajen och returnerar den till överenskommen tid.
  • Vi installerar ny motor och nödvändig utrustning.
  • Vi kontrollerar gas / växelkablar och styrning.
  • Vi kontrollerar det elektriska systemet, inklusive batteri och lyktor.
  • Vi kontrollerar skrovpenetreringar.
  • Vi testkörning och ser till att allt fungerar korrekt.

Hitta din tohatsu-båtmotor, Click & Collect