Feel the Wind™

Tohatsu utombordare – ett rent båtnöje


Utombordsmotor från Tohatsu erbjuder en oslagbar kombination av kraft, vridmoment och bränsleekonomi. Tohatsu har de perfekta motorerna för fiske, fritid och professionell användning.

KAMPANJMODELLER

Tohatsu gör pålitliga motorer som passar alla

Oavsett hur ditt båtliv ser ut så vill du antagligen ha en driftsäker, lättstartad, bensinsnål och hållbar motor. Då bör du titta närmare på Tohatsu – en av världens största tillverkare av kvalitetsmotorer för upplevelser till sjöss.

Tohatsu motor

Se nyheterna för 2023 i den nya katalogen!

Tohatsu outboard

Perfekt för nordiska förhållanden

Tohatsu levererar moderna, tysta fyrtaktsmotorer med det senaste inom teknik och miljöcertifiering. Det viktigaste har alltid varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, till en rimlig kostnad både när det gäller drift och inköp.

5 ÅRS GARANTI

Genom mer än 60 år har Tohatsu producerat innovativa produkter av hög kvalitet. Vi är säkra på att kvaliteten håller vad den lovar och är stolta över att kunna erbjuda dig som ny Tohatsu-ägare en av de bästa garantier för utombordsmotorer som finns på marknaden. Om du köper din nya Tohatsu hos en av våra auktoriserade återförsäljare garanterar vi 5 års problemfri körning.