Några av marknadens snabbaste, lättaste
och bensinsnålaste motorer

Fantastiska kampanjpriser

Tohatsu motor MFS6

Outboard

Tohatsu MFS6 DS

Från 13 900:-

MFS6 ger dig all den kraft du behöver för den mindre båten. Bränsleförbrukningen är låg och med ett nydesignat bärhandtag är den dessutom lätt att transportera. Med ett mycket konkurrenskraftigt pris så är det inte konstigt att den får så mycket uppmärksamhet och beröm


Tohatsu motor MFS9.8

Outboard

Tohatsu MFS9,8 S

Från 23 600:-

MFS9.8 är frihet på vattnet. En användarvänlig och solid motor med slank och läcker design. Den är också lätt att bära, lätt att använda, har låg ljudnivå och är lätt att starta för både ung som äldre. En motor du alltid kan lita på!


Tohatsu motor mfs9.9

Outboard

Tohatsu MFS9,9 sport S

Från 29 900:-

MFS9,9 Sport S har direktinsprutning och sätter standarden för framtida båtmotorer. Accelerationen är stabil i alla hastigheter och bränsleekonomin är bättre än hos sina föregångare. Det är en hållbar, solid långdistansmotor, men också en explosiv sprinter.

Tohatsu motor mfs9.9 sport L

Outboard

Tohatsu MFS9,9 sport L

Från 29 900:-

MFS9,9 Sport L har direktinsprutning och sätter standarden för framtida båtmotorer. Accelerationen är stabil i alla hastigheter och bränsleekonomin är bättre än hos sina föregångare. Det är en hållbar, solid långdistansmotor, men också en explosiv sprinter.


Tohatsu motor mfs30

Outboard

Tohatsu MFS30 EPTL

Från 48 500:-

MFS30 är en miljövänlig, pålitlig och populär mellanklassmotor, designad för användning i svenska vatten. Den har utmärkt acceleration, låg vikt och ljudnivå och är mycket bränsleeffektiv. För dig som är redo att uppdatera ditt båtliv med en miljövänlig, bekväm och pålitlig fyrtaktsmotor


Tohatsu motor mfs30

Outboard

Tohatsu MFS50 ETL

Från 69 900:-

MFS50 ETL är antagligen den snabbaste och mest ekonomiska motorn i sin klass. En populär och miljövänlig mellanklassmotor som ger en kraftfull men bensinsnål upplevelse. Designen understryker konceptets fokus på smäckra linjer och styrka och ger en perfekt balans i båten. MFS50 är helt enkelt en motor med ultimata prestanda.

Hitta din tohatsu-båtmotor