Några av marknadens snabbaste, lättaste
och bensinsnålaste motorer till

fantastiska kampanjpriser

Outboard

Tohatsu MFS6 s

Nu 12 400,- – ordinarie pris 16 500,-

MFS6 ger dig all den kraft du behöver för en liten båt. Den är lätt, hanterbar och användarvänlig. Det är bara att haka på motorn, dra fast, fylla tanken och starta. Denna praktiska och effektiva motor har mjuk gång, hög prestanda och ultralåga utsläpp. Motorn är perfekt till jollar och småbåtar.


Outboard

Tohatsu MFS9,8 s

Nu 21 900,- – ordinarie pris 27 900,-

MFS9.8 är frihet på vattnet. En användarvänlig och solid motor med slank och läcker design. Den är också lätt att bära, lätt att använda, har låg ljudnivå och är lätt att starta för både gammal och ung. En motor du alltid kan lita på!


Outboard

Tohatsu MFS9,9 sport S

Nu 28 500,-

MFS9,9 Sport S har direktinjektion och sätter standarden för framtida båtmotorer – du behöver aldrig kvävas igen! Accelerationen är stabil och stabil i alla hastigheter, liksom att bränsleekonomin är bättre än sina föregångare. Det är en hållbar, solid långdistansmotor, men också explosiv sprinter.

Outboard

Tohatsu MFS9,9 sport L

Nu 28 500,-

MFS9,9 Sport har direktinjektion och sätter standarden för framtida båtmotorer – du behöver aldrig kvävas igen! Accelerationen är stabil och stabil i alla hastigheter, liksom att bränsleekonomin är bättre än sina föregångare. Det är en hållbar, solid långdistansmotor, men också explosiv sprinter.


Outboard

Tohatsu MFS30 EPTL

Nu 44 900,- – ordinarie pris 55 000,-

MFS30 är en miljövänlig, pålitlig och populär mellanklassmotor, designad för användning i svenska kustområden. Den har utmärkt acceleration, låg vikt och ljudnivå och är mycket bränsleeffektiv. Med detta kan du ge nytt liv till båtupplevelsen, oavsett om du vill ha en större motor eller är redo att uppdatera ditt båtliv med en miljövänlig, bekväm och pålitlig fyrtakts.


Outboard

Tohatsu MFS50 ETL

Nu 62 900,- – ordinarie pris 76 900,-

MFS 50 HK AWETL är antagligen den snabbaste och mest ekonomiska motorn i sin klass. En populär och miljövänlig mellanklassmotor som ger dig som användare en kraftfull men bensinsnål upplevelse. Designen understryker konceptets fokus på smäckra linjer och styrka och ger en perfekt balans i båten. MFS50 är helt enkelt en motor med ultimata prestanda.

Hitta din tohatsu-båtmotor