Några av marknadens snabbaste, lättaste och bensinsnålaste motorer till

fantastiska kampanjpriser

tohatsu mfs FOURSTROKE 6 hk s – ordinarie pris 16.500:-

Nu 12.400:-

MFS6 ger dig all den kraft du behöver för en liten båt. Den är lätt, hanterbar och användarvänlig. Det är bara att haka på motorn, dra fast, fylla tanken och starta. Denna praktiska och effektiva motor har mjuk gång, hög prestanda och ultralåga utsläpp. Motorn är perfekt till jollar och småbåtar.

tohatsu MFS FOURSTROKE 9,8 HK s – ordinarie pris 27.900:-

NU 21.900:-

MFS9.8 är frihet på vattnet. En användarvänlig och solid motor med slank och läcker design. Den är också lätt att bära, lätt att använda, har låg ljudnivå och är lätt att starta för både gammal och ung. En motor du alltid kan lita på!

tohatsu MFS FOURSTROKE 9,9 HK EPS – ordinarie pris 35.900:-

NU 33.500:-

MFS9.9 Sport EPS har direktinsprutning och sätter standarden för framtidens båtmotorer. Den här nya, uppgraderade motoren startas snabbt och enkelt eftersom den har direktinsprutning. Accelerationen är jämn och stabil i alla hastigheter och dessutom är bränsleekonomin bättre än hos föregångarna.

tohatsu MFS 30 HK WEPTL – ordinarie pris 55.000:-

NU 44.900:-

MFS WHITE 30 HK är konstruerad för att ge dig de allra bästa upplevelserna till sjöss. Populär mellanklassmotor, som gjord för användning i norska kustområden: skärgårdsjeepar, fiskebåtar, sportbåtar/racing och olika yrkesbåtar. MFS30 är pålitlighet i fyra takter.

TOHATSU MFS 50 HK AWETL – ordinarie pris 76.900:-

nu 62.900:-

MFS 50 HK AWETL är antagligen den snabbaste och mest ekonomiska motorn i sin klass. En populär och miljövänlig mellanklassmotor som ger dig som användare en kraftfull men bensinsnål upplevelse. Designen understryker konceptets fokus på smäckra linjer och styrka och ger en perfekt balans i båten. MFS50 är helt enkelt en motor med ultimata prestanda.