FÅ ÄNNU MER BÅTGLÄDJE I SOMMAR

Nu är det på hög tid att byta ut den gamla tvåtaktaren

Nu sätter vi ned priserna på våra moderna och miljövänliga fyrtaktare

 

Sommaren är här och båtsäsongen är i full gång. Nu får du några av Tohatsus solida, tystgående och miljöcertifierade fyrtaktsmotorer med dagens moderna teknik till sänkta priser.

Men det finns flera anledningar till att byta ut den gamla motorn. Visste du att moderna utsläppskrav har gjort att tvåtaktare med förgasare inte fått säljas i Sverige sedan 2007? Hänger det fortfarande en underhållskrävande och storförbrukande miljövärsting med höga utsläpp baktill på båten, säger du? Det kanske är enklare och billigare än du tror att byta till en modern och miljövänlig fyrtaktare – som både ungdomarna och de vuxna i familjen kan hantera lekande lätt. Fyrtaktare från Tohatsu är trygga val som ger dig mycket för pengarna.

 

Tohatsu är motorer som ger dig goda prestanda, låg bränsleförbrukning, pålitlighet och hög komfort. Och nu kan du göra ett bra köp på småmotorer.

 

Lätthanterliga lättviktare

2,5 hk, 3,5 hk, 4 hk, 5 hk och 6 hk

I Tohatsus sortiment hittar du ett brett urval av mindre motorer som är praktiska och effektiva. Modellerna har låg vikt i förhållande till prestandan, låg bullernivå, låg bränsleförbrukning och behaglig och lugn gång – något som inte är oväsentligt när du ska njuta av en tur på vattnet.

Med inspiration från den teknik som utvecklats för tillverkningen av de största motorerna har Tohatsu fört många av dessa innovationer vidare för att göra de minsta motorerna ännu bättre. Avgasutsläpp genom propellern och dämpande flerpunktsupphängning som ger låga vibrationer och ultralåga utsläpp är några av finesserna du normalt inte hittar på motorer i den här klassen. Klicka för att ta en titt på urvalet och de goda priserna på våra småmotorer.

Tohatsu producerar några av världens minsta och bästa fyrtaktare – skapta för jollar och småbåtar.

 

 

Smarta val till sommarstugebåten

8 hk, 9,8 hk och 9,9 hk

De här motorerna är mycket startsäkra, kompakta och slitstarka allroundmotorer. De är mycket lätta, enkla att hantera och utrustade med genomtestad teknik som ger dig all kraft du behöver – oavsett om du är ute på en trivsam lusttur eller måste handla snabbt när vädret slår om.

De här småmotorerna lämpar sig mycket bra till många olika ändamål, men passar särskilt bra på sommarstuge- och fritidsbåtar som behöver uppgraderas eller nya båtar.

Se priser och läs mer här.

Motorerna på 8 hk, 9,8 hk och 9,9 hk kan du tryggt låta din tonåring köra.

 

Tohatsu är förstahandsvalet för många livräddningstjänster, racingklubbar och uthyrningscentra världen över. Det borgar för kvalitet. Den gemensamma nämnaren här är önskan om en motor med höga prestanda, användarvänlighet, låga driftskostnader och komfortabel pålitlighet. Här får du mycket valuta for pengarna! Motorerna har mjuk gång, är driftssäkra och tystgående. Det här är motorer du gärna vill ta med dig ut på fisketuren. Hitta mer om dem här.


Pålitlighet i fyra takter

25 hk och 30 hk

Tohatsus fyrtaktsmotorer är föregångare när det gäller ljudnivå, kraft och bränsleekonomi. Motorerna med 25 och 30 hk är inga undantag. Det är motorer med prestandaegenskaper som gläder båtälskare.

Med de här motorerna kan du ge båtupplevelsen nytt liv – vare sig du vill ha en större motor eller är redo att uppgradera till ett modernare båtliv med en miljövänlig, komfortabel och pålitlig fyrtaktare. Läs mer om dem här.

 

 

Om du väljer Tohatsu väljer du inte vilken båtmotor som helst.

Det kan finnas många anledningar till att du bör fundera på att uppgradera båtmotorn: Större båt, större familj, omodern och gammal motor. Men gå inte i fällan: tro inte att en motor är en motor.

Tohatsu är solida, tystgående och miljöcertifierade fyrtaktsmotorer som innehåller den senaste tekniken. De ger dig goda prestanda, låg bränsleförbrukning, pålitlighet och hög komfort.

Och det viktigaste av allt: de har bra andrahandsvärde och ger dig valuta för pengarna.

 

Få hjälp av professionellt fackfolk

Att prata med fackfolk är en bra start när du bestämmer dig för att byta utombordsmotor. Då kan du vara säker på att du gör ett val som ger dig fina båtupplevelser år efter år efter år.
 

De professionella Tohatsu-återförsäljarna står till tjänst:

• De hämtar din båt vid bryggan och levererar den tillbaka vid avtalad tid
• De monterar ny motor och nödvändig utrustning
• De kontrollerar gas-/växlingskablage och styrning
• De kontrollerar elsystemet, inklusive batteri och lanternor
• De kontrollerar skrovgenomföringar
• De provkör och säkerställer att allt fungerar som det ska

 

Återförsäljarna hämtar din båt vid bryggan och levererar den tillbaka med ny motor – precis när det passar dig.

 

På så sätt gör Tohatsu-återförsäljaren det enkelt för dig att byta motor och få ut ännu mer av båtlivets glädjeämnen.