TOHATSU båtmotorer tiLl

Kampanjpriser

tohatsu mfs6 cds – spara 3.996:-

Nu 10.999:-

MFS6 ger dig all den kraft du behöver för en liten båt. Den är lätt, hanterbar och användarvänlig. Det är bara att haka på motorn, dra fast, fylla tanken och starta. Denna praktiska och effektiva motor har mjuk gång, hög prestanda och ultralåga utsläpp. Motorn er perfekt till jollar och småbåtar.

tohatsu MFS9,8 A3s – spara 5.500:-

NU 18.499:-

Tryggt, solid förstahandsval. MFS8 är liten, tystgående och pigg. Den är också lättstartad, pålitlig, användarvänlig och erbjuder hög komfort. Låg ljudnivå, minimala vibrationer och låga utsläpp är andra kvaliteter. Här får du mycket valuta för pengarna.

TOHATSU MFS30 ceptl – SPARA 7.000:-

nu 40.999:-

MFS30 har utmärkt acceleration, låg vikt, god bränsleekonomi och låg ljudnivå. Den är miljövänlig, pålitlig och en populär mellanklassmotor, som gjord för användning i svenska kustområden: skärgårdsjeepar, fiskebåtar, sportbåtar/racing och olika yrkesbåtar.

tohatsu mfs50 aetl – spara 13.500:-

NU 60.999:-

MFS50 är en smart och elegant motor. Modellen är en populär och miljövänlig mellanklassmotor som ger dig som användare en kraftfull, men bensinsnål upplevelse. Den har låg vikt, ultralåga utsläpp och dämpande flerpunktsupphängning för låga vibrationer. Avgasutsläpp genom propellern och enkel åtkomst till motorsköljning.